O trupă de teatru formată numai din surzi şi orbi dă spectacole cu un succes remarcabil - VIDEO

Probabil că nu mai există asa ceva în lume. O trupă israeliană de teatru alcătuită numai din actori surzi şi orbi dă spectacole în toată lumea, cu un succes remarcabil, potrivit Stirileprotv.ro.

258 afișări
Imaginea articolului O trupă de teatru formată numai din surzi şi orbi dă spectacole cu un succes remarcabil - VIDEO

O trupă de teatru formată numai din surzi şi orbi dă spectacole cu un succes remarcabil

Totul a început ca un atelier experimental, dar în zece ani actorii cu handicap au ajuns adevăraţi profesionişti ai scenei. În aceste zile joacă la Londra.

Bat Sheva este actriţă profesionistă... Fermecătoare şi plină de viaţă, munceşte la repetiţii şi reprezentaţii şi creşte trei copii. N-ar fi nimic deosebit, dar femeia este surdă şi aproape oarbă.

Citeşte mai multe despre trupa de teatru formată numai din surzi şi orbi pe www.stirileprotv.ro.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici