O vedetă din lumea muzicală a început serviciul militar obligatoriu

J-Hope, o vedetă K-pop şi membru al celebrei formaţii BTS, a început serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud, potrivit Reuters.

3784 afișări
Imaginea articolului O vedetă din lumea muzicală a început serviciul militar obligatoriu

O vedetă din lumea muzicală a început serviciul militar obligatoriu

Vedeta a început marţi serviciul militar obligatoriu. J-Hope, membru al trupei de băieţi BTS, nominalizată la Grammy, este al doilea component al grupului care ajunge în armată. Jin a fost înrolat în luna decembrie a anului trecut.

„Mă voi întoarce mai târziu", a anunţat cântăreţul pe numele său real Jung Ho-seok luni, într-o postare pe platforma Weverse. Mesajul a fost însoţit de o fotografie a cântăreţului cu capul ras. Cel puţin 10.000 de comentarii din partea fanilor au fost înregistrate pe platformă.

Toţi bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani din Coreea de Sud trebuie să servească în armată timp de 18 până la 21 de luni.

Înrolarea membrilor BTS a fost dezbătută şi de politicienii. Unii au cerut ca membrii grupului să fie scutiţi de această obligaţie, dar cântăreţii au anunţat că intenţionează să-şi finalizeze serviciul militar până în 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
j-hope,
armată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici