Oana Pellea a lansat site-ul www.oanapellea.com

Oana Pellea a lansat site-ul www.oanapellea.com, care funcţionează ca o carte de vizită virtuală a actriţei, conţinând informaţii, momente din teatru şi film şi fotografii variate din activitatea artistică a acesteia.

570 afișări
Imaginea articolului Oana Pellea a lansat site-ul www.oanapellea.com

Oana Pellea a lansat site-ul www.oanapellea.com (Imagine: Mediafax Foto)

"De ce site? O plantă, papirus, hârtie, site - toate au funcţionat ca transmitere de informaţie. Un site este o carte de vizită, o informaţie ce circulă într-un univers virtual. Asta e epoca. Ăsta e timpul ce îl parcurgem fără timp... pe care îl trăim, trăindu-ne el pe noi. Informaţii invizibile ce ne guvernează viaţa. Site-ul a apărut ca o necesitate impusă în primul rând de agenţii din străinătate", mărturiseşte actriţa despre motivaţia care a împins-o să existe într-un mod organizat şi în lumea virtuală.

"Dar şi cinematograful nu este decât o umbră pe un cearceaf... şi teatrul nu trăieşte decât cât o dâră de fum, aşa că logic trebuia să exist şi ca o informaţie invizibilă numită site!", adaugă Oana Pellea, care promite să actualizeze permanent site-ul cu noutăţile din cariera sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici