„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Florin Chilian, solist şi compozitor şi regizorul de teatru Chris Simion

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 16 februarie, de la ora 23.00.

95 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Florin Chilian, solist şi compozitor şi regizorul de teatru Chris Simion

Cu Florin Chilian – unul dintre artiştii vocali din perioada pandemiei – facem o radiografie a tot ceea ce înseamnă perioada care ne-a schimbat iremediabil vieţile. Care sunt marii câştigători şi marii perdanţi ai acestor vremuri, dar şi care sunt lucrurile care l-au revoltat pe artist de-a lungul timpului. Le-a spus de fiecare dată public, stârnind, nu de puţine ori, controverse.

Când estimează o reîntoarcere pe scenă, cu spectatori, fără mască şi distanţare? Staţi cu ochii pe Craioveanu şi pe Chilian, pentru o discuţie francă şi pertinentă!

Şi cum toate drumurile duc la teatru, regizorul Chris Simion ne aduce din nou, deocamdată virtual, în lumea lui Shakespeare. Vorbim despre proiecte, iniţiative, reinventări, readaptări într-o perioadă care ne-a făcut să ne descoperim şi celălalt Eu al nostru.

O ediţie specială „Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi marţi, 16 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici