“Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, expertul în educaţie, Marian Staş, şi analistul de politică externă Iulian Chifu

Vlad Craioveanu te aşteaptă la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, joi, 12 noiembrie, de la ora 21:00.

85 afișări
Imaginea articolului “Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, expertul în educaţie, Marian Staş, şi analistul de politică externă Iulian Chifu

Afli de la expertul în educaţie Marian Staş cât de necesare sunt orele online, ajută sau, din contră, pun beţe în roate educaţiei. Tot expertul în educaţie îţi spune cine plăteşte preţul resetării învăţământului, pentru a nu ajunge să plătim mai târziu pentru generaţia care astăzi învaţă online. Marian Staş îţi face radiografia educaţiei şi îţi arată cine este de vină pentru rezultatele dezastroase ale învăţământului românesc.

De la ce este de făcut în educaţie, pentru a nu avea o generaţie de sacrifiu, trecem la ce se întâmplă în Statele Unite la aproape 10 zile de la alegeri. Joe Biden a câştigat alegerile, însă actualul preşedinte, Donald Trump, nu îşi recunoaşte nici acum înfrângerea şi face curăţenie cât mai are timp în administraţia publică. Cum se vor termina şicanele între republicani şi democraţi în SUA, dar şi care vor fi schimbările de pe agenda noului preşedinte îţi spune profesorul Iulian Chifu. Totodoată, vedem pe ce baze va merge relaţia SUA-Rusia în administraţia Biden.

Rusia a fost un pion important şi conflictul militar din Nagorno-Karabah. După o lună şi jumătate de la declanşarea conflictului, Armenia, Azerbaidjan şi Rusia au semnat un armistiţiu. Ce avantaje strategice rezultă din încheierea acestui conflict îţi explică analistul de politică externă Iulian Chifu.

Nu rata ediţia specială a emisiunii “Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, joi, 12 noiembrie, de la ora 21:00.

Autor: Mirela Cazacu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici