„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, medicul dermatolog Mihaela Leventer şi John Varbiu, fondator al festivalul Summer Well

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, 16 noiembrie, de la ora 21.00!

61 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, medicul dermatolog Mihaela Leventer şi John Varbiu, fondator al festivalul Summer Well

Dr. Mihaela Leventer îţi spune povestea din spatele profesionistului, dar şi la ce ar trebui să fim atenţi, dermatologic vorbind, în acest sezon. Totodată, invitata lui Vlad Craioveanu vorbeşte şi despre micro-chirurgia Mohs, cea mai avansată tehnică din dermatologie.

Şi de la sănătatea noastră cea de toate zilele, ne întoarcem în căutarea vremurilor bune cu John Varbiu, fondator al festivalului Summer Well. Veştile nu sunt dintre cele bune – deoarece festivalul care, în anul 2019, a adunat circa 52.000 de participanţi în trei zile, iar anul acesta ar fi trebui să fie o ediţie aniversară de 10 ani de la înfiinţare – a fost amânat din cauza epidemiei. John Varbiu îţi spune care sunt pierderile, care sunt alternativele de supravieţuire, dar şi noile proiecte.

O ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, luni, 16 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici