Orchestra de cameră a Scalei din Milano, în turneu în România

Orchestra de cameră a Scalei din Milano va susţine, în lunile noiembrie şi decembrie, un turneu în România, care va cuprinde oraşele Bucureşti, Iaşi, Cluj, Oradea, Arad şi Timişoara.

1 afișare
Imaginea articolului Orchestra de cameră a Scalei din Milano, în turneu în România

Orchestra de cameră a Scalei din Milano, în turneu în România

Potrivit site-ului Bilete.ro, preţurile biletelor la concertele orchestrei vor fi de 200, 300 sau 500 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Orchestra de cameră a Scalei din Milano va susţine primul concert din cadrul turneului pe 26 noiembrie, la Bucureşti, urmând apoi să susţină recitaluri la Iaşi - 27 noiembrie, Cluj - 28 noiembrie, Oradea - 1 decembrie, Arad - 2 decembrie şi Timişoara - 3 decembrie.

Orchestra de Cameră a fost înfiinţată în anul 1982 şi este alcătuită din muzicieni ai Orchestrei şi Filarmonicii Scalei din Milano. Muzicienii acesteia au susţinut concerte pe cele mai renumite scene internaţionale şi au colaborat cu renumiţi dirijori şi solişti, printre care şi Nathan Milstein, Martha Argerich, Pierre Amoyal, Bruno Canino, Alco Piccolini, Maria Tipo, Uto Ughi, Shlomo Mintz, Rudolf Bichbinder, Gianandrea Gavazzeni, Roberto Abbado sau Salvatore Accardo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici