OSIM analizează, pentru înregistrare, 7 mărci care conţin cuvintele "kamikaze" şi "Caţavencu"

Şapte mărci care au în structura lor cuvintele "Caţavencu" sau "kamikaze" - denumirea sub care a fost lansată, miercuri, revista Kamikaze, realizată de mai mulţi jurnalişti care au părăsit Academia Caţavencu - sunt în curs de analiză la OSIM, titular al acestora fiind Sabina Adriana Fetter.

272 afişări

Solicitările pentru înregistrarea mărcilor"KAMIKAZE", "Caţavencu nou","Revista Kamikaze","ekamikaze.ro", "Caţavencu nouKamikaze", "catavencukamikaze.ro" şi"revistakamikaze.ro" au fost depuse la Oficiul deStat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în 8 martie 2010.

Solicitantul initial şi titular al mărcii este Sabina AdrianaFetter din Bucureşti.

Tipul mărcilor pentru care s-a depus solicitare de înregistrareeste "Individuală, Verbală". Mărcile ar urma să fie înregistrate înlista de produse şi/ sau servicii "ziare, reviste, periodice".

Marius Borţea, fost redactor-şef al publicaţiei AcademiaCaţavencu şi printre jurnaliştii care au lansat miercuri revistaKamikaze, a declarat pentru MEDIAFAX că denumirea mărcilor va fitrecută pe o societate care urmează să fie înfiinţată şi să îi aibăca acţionari pe cei plecaţi de la Academia Caţavencu.

"Sabina Adriana Fetter este o colaboratoare a avocatului nostru,care se ocupă de înregistrarea mărcilor. Însă o să trecem mărcilepe noua societate pe care va fi editată revista. Noi am preluat osocietate de la un amic pentru a putea lansa rapid revista şi osă-i schimbăm denumirea şi asociaţii", a spus Marius Borţea.

Revista Kamikaze va fi disponibilă pe internet la adresawww.kamikazeonline.ro. Acest domeniu deinternet a fost înregistrat de SC Logo77 Logic SRL, reprezentantMarius Borţea. Potrivit informaţiilor de la Registrul Comerţului,societatea SC Logo77 Logic SRL din Bucureşti a fost înregistrată în2006 şi îl are ca acţionar unic pe Dumitru-Gabriel Oprea.

Marius Borţea a confirmat pentru MEDIAFAX că SC Logo77 Logic SRLeste societatea care editează în prezent revista Kamikaze. "O sătrecem totul însă pe noua societate", a explicat Borţea, fără săprecizeze denumirea noii societăţi şi acţionariatul exact.

Pe de altă parte, revista Kamikaze este tipărită de FED PrintSA. Societatea are sediul în Bucureşti şi îi are ca acţionari pe:Daniela Veronica Guşă de Drăgan (0,0439%), Butan Gas SPA din Italia(99,9496%), Fundaţia Europeană Drăgan (0,0051%), Euro-Fina RomanaSA din România (0,0007%) şi Mari Gaz SRL din România (0,0007%).

"Am ales FED Print pentru că ne-au făcut cea mai bună ofertă.Eram cu termenul foarte strâns pentru lansarea revistei şi FEDPrint ne-a oferit cel mai bun preţ de pe piaţă", a explicat MariusBorţea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici