"Parasite", de Bong Joon-Ho, premiat cu Globul de Aur 2020 pentru cel mai bun film străin

Lungmetrajul sud-coreean "Parasite", de Bong Joon-Ho, a fost premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film străin la cea de-a 77-a ediţie a galei, care are loc duminică noapte, la Los Angeles.

135 afișări
Imaginea articolului "Parasite", de Bong Joon-Ho, premiat cu Globul de Aur 2020 pentru cel mai bun film străin

"Parasite", de Bong Joon-Ho, premiat cu Globul de Aur 2020 pentru cel mai bun film străin

La acelaşi premiu au mai fost nominalizate filmele "The Farewell", "Les Misérables", "Pain and Glory" şi "Portrait of a Lady on Fire".

Drama "Parasite", de Bong Joon-Ho, a fost recompensată cu Palme d'Or la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

"Parasite", de Bong Joon-Ho, este un basm modern despre inegalităţile sociale din Coreea de Sud. Şomeri, membrii familiei Ki-taek arată un interes deosebit pentru bogata familie Park, până când într-o zi existenţele lor se împletesc. Acesta este începutul unui şir de întâmplări imprevizibile care converg "într-un film genial, captivant şi care refuză categoriile", conform IndieWire.

Anul trecut, premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film străin a revenit producţiei mexicane "Roma", de Alfonso Cuaron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici