"Pescuit sportiv", de Adrian Sitaru, la BFI London Film Festival (Video)

Lungmetrajul "Pescuit sportiv", în regia lui Adrian Sitaru, participă la cea de-a 52 ediţie a The Times BFI London Film Festival, care se va desfăşura între 15 şi 30 octombrie, informează site-ul oficial al evenimentului.

210 afișări
Imaginea articolului "Pescuit sportiv", de Adrian Sitaru, la BFI London Film Festival (Video)

"Pescuit sportiv", de Adrian Sitaru, la BFI London Film Festival

The Times BFI London Film Festival ara ca obiectiv prezentarea celor mai bune noi creaţii cinematografice.

Astfel, pelicula semnată de Adrian Sitaru se alătură unor filme precum comedia indiană "Welcome to Sajjanpur", a regizorului Shyam Benegal, "Johnny Mad Dog", de Jean-Stéphane Sauvaire, care prezintă starea de război dintr-o ţară africană fără nume şi "Cloud 9", de Andreas Dresen, care spune povestea unei iubiri tomnatice.

Filmul lui Sitaru, "Pescuit sportiv" (prezentat în engleză sub titlul "Hooked") a fost proiectat în premieră în America de Nord, în cadrul Festivalului de Film de la Toronto (4 - 13 septembrie) , unde concurează în secţiunea Discovery.

Lungmetrajul de debut al lui Adrian Sitaru este o poveste despre manipulare, minciună, neîncredere şi compromisuri, cu Maria Dinulescu, Ioana Flora şi Adrian Titieni în distribuţie.

Filmul va avea premiera în România în acestă toamnă.

Printre evenimentele care vor avea loc în cadrul celei de-a 52-a ediţii a The Times BFI London Film Festival se numără discuţii despre probleme legate de violenţa sau cenzura din film, organizate de Time Out Londra, precum şi masterclass-uri susţinute de scenariştii Charlie Kaufman şi Peter Morgan.

"Pescuit sportiv"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici