Peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit semifinala show-ului "Vocea României", de la Pro TV

Peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit, vineri seară, semifinala show-ului "Vocea României", în urma căreia au fost aleşi cei patru concurenţi care vor cânta în marea finală a acestei emisiuni transmise de postul Pro TV - Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Cristina Bălan şi Tomi Weissbuch.

347 afișări
Imaginea articolului Peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit semifinala show-ului "Vocea României", de la Pro TV

Peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit semifinala show-ului "Vocea României", de la Pro TV

Vineri seară, publicul şi-a votat favoriţii şi a decis ca în lupta pentru trofeul "Vocea României" şi premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa lui Smiley, Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă şi Tomi Weissbuch din echipa lui Marius Moga. Pentru prima dată, un antrenor - Loredana - nu va avea niciun reprezentant în finală, însă va fi alături de cei patru concurenţi, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.29 - 23.52, la nivel naţional, peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit "Vocea României", iar în minutul de maximă audienţă, de la 21.28, competiţia vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1,8 milioane de români.

Semifinala show-ului "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 9.8 puncte de rating şi 26% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de două ori mai mult faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating şi 12.2% share.

Smiley a fost antrenorul al cărui nume a fost extras aseară de Pavel Bartoş şi care a fost nevoit să aleagă primul duel al serii. El l-a trimis în luptă din echipa sa pe Michel Kotcha, care a cântat melodia "Who's loving you", şi l-a ales din echipa Loredanei pe Antonio Fabrizi, care a interpretat piesa "Senza parole". În final, publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturilor telespectatorilor, este Michel Kotcha.

Loredana a fost aceea care a ales cel de-al doilea duel. Antrenoarea a decis ca Mihai Rait să se lupte pentru un loc în marea finală cu Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă. Mihai Rait a interpretat melodia "Can't take my eyes off you", iar Cristina Bălan a cântat piesa "Jesus Christ Superstar". În urma duelului, cele mai multe voturi le-a primit Cristina Bălan, care merge în finală.

Pentru cel de-al treilea duel Tudor Chirilă a ales-o pe Tincuţa Fernea să intre în bătălie cu Tomi Weissbuch din echipa lui Marius Moga. Tincuţa a interpretat melodia "The winner takes it all", iar Tomi - "Preocupat cu gura ta". La finalul celor două momente, cele mai multe voturi le-a primit Tomi Weissbuch, care este cel de-al treilea finalist.

Ultimul duel a fost format din Alex Florea, care a cântat melodia "Atât de singur", şi Tobi Ibitoye, care a interpretat piesa "Make it rain". Publicul a ales şi de data aceasta, iar cel de-al patrulea finalist este Tobi Ibitoye.

În urma duelurilor încrucişate, în premieră la "Vocea României", un antrenor va intra în finală fără concurent, iar echipa Loredana este aceea care nu va avea niciun reprezentat.

Vinerea viitoare, de la 20.30, finala "Vocea României" vine cu surprize de proporţii şi voci extraordinare. Telespectatorii sunt invitaţi să-şi susţină şi să-şi voteze favoritul prin SMS sau apel la numărul 1200 pentru a-l transforma pe artistul lor preferat în câştigătorul celui de-al cincilea sezon al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici