Peste 15.000 de participanţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna a făcut senzaţie

Peste 15.000 de participanţi au fost înregistraţi în cea de-a doua zi a festivalului Massif din Poiana Braşov.

548 afișări
Imaginea articolului Peste 15.000 de participanţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna a făcut senzaţie

Peste 15.000 de participanţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna a făcut senzaţie

Potrivit organizatorilor, pentru Inna, experienţa Massif a fost o premieră: a fost pentru prima dată când a avut o apariţie live pe timpul zilei.

Fanii artistei au dansat la fiecare hit, atmosfera a fost atât de frumoasă încât Inna a inclus în show-ul ei o piesă cerută de miile de fani aflaţi la mainstage.

„Nu aveam inclus în lista de piese pentru festivalul Massif single-ul <Tu şi Eu>, dar a fost momentul acela în care toată lumea cânta şi asta m-a convins. A fost o experinţă extraordinară pentru mine”, a declarat Inna.

Un alt artist român care a generat euforie maximă în rândul fanilor a fost Killa Fonic. Toata lumea aflată la mainstage a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live.

Duo-ul Kadebostany a completat lista artiştilor live din cea de-a doua zi a festivalului cu un show impecabil, în care fanii au regăsit succesele celor doi artişti elveţieni, dar şi piese noi. Atmosfera de la mainstage a trecut la nivelul următor odată cu DJ set-ul olandezului Quintino, unul dintre headlinerii internaţionali din line up-ul primei ediţii a festivalului. Cei doi membri ai proiectului Dirty Nano au avut o invitată surpriză. Giulia a urcat pe mainstage şi a interpetat live cea mai nouă colaborare cu Dirty Nano, „Fumez Amintiri”.

Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Şaguna b2b Mike Kross au completat line-up-ul de la mainstage.

Scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage. Damian Drăghici şi Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca şi Otravă, The Hollygood Gang şi David Ciente au făcut show-uri extraordinare care au umplut până la refuz cortul G.O.A.T. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Retro Fantesia unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 şi începutul anilor 2000.

Oamenii s-au distrat şi la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului.

Duminică, în ultima zi a festivalului pe scena principală vor veni MORTEN, Ian, Deliric x Silent Strike, Oscar alături de alţi artişti şi DJ români şi internaţionali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
massif,
participanţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici