Peste 2,5 milioane de oameni au urmărit, duminică, programul Divertis

Emisiunile "Divertis - Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie", difuzate duminică la Pro TV, au fost urmărite de peste 2,5 milioane de telespectatori, la nivelul întregii populaţii, în minutul de aur, înregistrat la 21.22, informează postul de televiziune.

176 afișări
Imaginea articolului Peste 2,5 milioane de oameni au urmărit, duminică, programul Divertis

Peste 2,5 milioane de oameni au urmărit, duminică, programul Divertis

Astfel, în minutul de aur, Pro TV a înregistrat pe publicul din mediul urban 13,5 puncte de rating şi 28% cotă de piaţă, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care a avut 5,3 puncte de rating şi 10,9 procente din cota de piaţă.

Românii au aşteptat cu sufletul la gură întâlnirea cu personajele pline de haz interpretate de umoriştii de la Divertis, dar şi vizita de gradul zero de la "Serviciul Român de Comedie" a preşedintelui ţării, Traian Băsescu.

Astfel, în intervalul orar 20.45 - 22.45, cele două programe Divertis au adus postului Pro TV supremaţia în topul audienţelor atât pe publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial.

Cele două ore de umor marca Divertis au înregistrat pe publicul din mediul urban o audienţă medie de 9,3 puncte de rating şi 20,3% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea 7,6 puncte de rating şi 16,4% cota de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, "Divertis - Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie" au adus postul Pro TV pe primul loc în topul audienţelor, cu o medie de 7,8 puncte de rating şi 19,1 procente din cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 înregistra 7,4 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă.

Divertis

În prima oră a programului, "Divertis - Land of Jokes" şi-a deschis porţile pentru a-l întâmpina pe Marian Vanghelie (Doru Pârcălabu), iar hohotele de râs au fost garantate de DJ Dilly (Ana Maria Mirică) şi oaspeţii săi: Nati Meir (Cristian Greţcu), care şi-a prezentat imnul electoral, dar şi de invitatul Ştirilor din Divertisland, Radu Berceanu (Cătălin Mireuţă). Programul "Divertis - Land of Jokes" a fost lider de audienţă, înregistrând pe publicul din mediul urban o medie de 9,6 puncte de rating şi 20% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 aduna 9,1 puncte de rating şi 18,9 procente din cota de piaţă.

Divertis

Şi cea de-a doua oră de program Divertis la Pro TV, "Serviciul Român de Comedie" s-a clasat pe primul loc în topul audienţelor, telespectatorii aşteptând cu mare interes vizita lui Traian Băsescu la Casa PROporului. Preşedintele ţării a avut o discuţie relaxată şi plină de umor cu Toni Grecu şi Jojo, despre carieră, familie şi pasiuni şi, mai mult, şi-a etalat şi latura poetică, recitând versuri scrise chiar de el. Şeful statului s-a întâlnit şi cu cel care, de ani buni, îl interpretează în Divertis, imitându-i la perfecţie vocea şi gesturile, actorul Valentin Darie. Întâlnirea de gradul zero a agenţilor SRC cu Şeful statului a adus postului Pro TV locul întâi în topul audienţelor, cea de-a doua oră de program Divertis înregistrând pe publicul din mediul urban o medie de 9,2 puncte de rating şi 20,9% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 a înregistrat doar 6,1 puncte de rating şi 14 procente din cota de piaţă.

Cele mai savuroase momente ale emisiunilor Divertis la Pro TV pot fi văzute online, pe paginile lor, loj.protv.ro şi src.protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici