Peste 2,6 milioane de români trag cu ochiul pe bloguri

Fără cerneală şi hârtie, jurnalele virtuale numite "bloguri" au reuşit să-şi fidelizeze publicul, chiar şi în România unde 2,64 milioane dintre noi intrăm măcar din când în când pe bloguri, arată cotidianul "Gândul".

11 afișări
Imaginea articolului Peste 2,6 milioane de români trag cu ochiul pe bloguri

Peste 2,6 milioane de români trag cu ochiul pe bloguri (Imagine: Gândul)

Potrivit SATI, care este sistemul profesional de contorizare a traficului pe internet, 725.296 de români citesc bloguri în mod frecvent, în vreme ce 897.744 intră uneori, iar 1.019.472 "frunzăresc" rar jurnalele moderne. La polul opus se situează cei cărora blogurile nu le creează nicio emoţie - 2,4 milioane de români.

Citeşte mai multe despre interesul românilor pentru bloguri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici