"Pijamale", în premieră la Teatrul Metropolis

Spectacolul "Pijamale", de Mawby Green şi Ed Feilbert, în regia lui Emanuel Pârvu, are premiera duminică, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis din Capitală.

435 afișări
Imaginea articolului "Pijamale", în premieră la Teatrul Metropolis

"Pijamale", în premieră la Teatrul Metropolis

Comedia "Pijamale" este un spectacol despre eternul rǎzboi al sexelor, despre infidelitǎţi, decepţii, intrigi, farse pline de umor, rǎsturnǎri de situaţie şi quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ţinute, toate îmbinate într-o spumoasǎ şi savuroasǎ parodie a zilelor noastre.

Spectacolul va fi prezentat, de la ora 19.00, duminică şi marţi, la Teatrul Metropolis.

Din distribuţia spectacolului fac parte Adrian Titieni, Monica Davidescu, Anca Sigartău, Silviu Biriş, Vlad Jipa, Romeo Pop şi Alexandra Velniciuc.

Traducerea piesei îi aparţine Alexandrei Ioniţă, în timp ce scenografia este semnată de Bogdan Spătaru.

Citeşte şi:

"Hamlet"-ul lui Bocsardi, amânat pentru că regele s-a accidentat

"Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, în premieră la Metropolis

Antigona, regele Lear, Orfeu şi Euridice - în stagiunea 2008/2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici