Pisici dresate şi stafii, în primul episod din "Las Fierbinţi", difuzat joi

Primul episod al serialului "Las Fierbinţi", pentru ale cărui filmări au fost folosite şi două pisici dresate, va fi difuzat joi, de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

322 afișări
Imaginea articolului Pisici dresate şi stafii, în primul episod din "Las Fierbinţi", difuzat joi

Pisici dresate şi stafii, în primul episod din "Las Fierbinţi", difuzat joi

În primul episod al serialului difuzat la Pro TV, telespectatorii vor avea parte de şi mai multă comedie, faţă de episodul pilot. Acţiunea se precipită în sat, iar bătălia pentru primărie continuă cu manifestaţii. Mitică (Radu Gabriel), încă primar, se vede nevoit să se baricadeze în primărie alături de Robi (Leonid Doni), ultimul său susţinator fidel. Lucrurile vor lua însă o întorsătură neaşteptată în momentul în care în poveste intervine un personaj surpriză: stafia unei bătrâne care nu a apucat să voteze.

Pentru aceste filmări s-au folosit, pe lângă efecte speciale surprinzătoare, şi două pisici negre dresate. În spatele camerelor, sătenii au asistat uimiţi la filmări, făcandu-şi cruce în momentul în care au văzut că există pisici dresate. Mai mult decât atât, au început să se intereseze cum pot face şi ei la fel cu pisicile din curtea lor.

Primul episod al serialului "Las Fierbinţi" va fi disponibil şi pe voyo.ro, imediat după difuzarea pe TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici