Placido Domingo, internat în spital din cauza Covid-19

  • Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19
  • Domingo este în stare stabilă în acest moment
  • Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a demisionat anul trecut din funcţia de director al Operei din Los Angeles, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală
3462 afișări
Imaginea articolului Placido Domingo, internat în spital din cauza Covid-19

Placido Domingo, internat în spital din cauza Covid-19

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19, a informat un purtător de cuvânt al acestuia, citat de CNN.

„Este în stare bună şi răspunde la tratament”, a anunţat purtătorul de cuvânt.

Domingo a anunţat săptămâna trecută pe Facebook că a fost diagnosticat cu Covid-19. El le-a recomandat fanilor săi să se spele des pe mâini şi să respecte recomandările autorităţilor.

„Împreună putem lupta împotriva acestui virus şi să oprim actuala criză mondială pentru a ne întoarce la vieţile noastre de zi cu zi curând” scria Domingo pe Facebook.

Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a demisionat anul trecut din funcţia de director al Operei din Los Angeles, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici