Postul de radio Itsy Bitsy FM are un nou look, "proaspăt şi optimist"

Postul de radio Itsy Bitsy FM are un nou look, cu un design "proaspăt şi optimist" şi un nou slogan, "Bucurie în familie", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

192 afișări
Imaginea articolului Postul de radio Itsy Bitsy FM are un nou look, "proaspăt şi optimist"

Postul de radio Itsy Bitsy FM are un nou look, "proaspăt şi optimist"

"Bucurie în familie" este noul slogan al Itsy Bitsy FM şi exprimă poziţionarea pe piaţă ca singurul radio pentru părinţi şi copii din România.

Această schimbare de imagine vine la un an după ce Itsy Bitsy şi-a schimbat radical grila de programe şi poziţionarea. În prezent grila de programe se adresează părinţilor şi copiilor, în proporţii egale.

"Am lansat Itsy Bitsy cu misiunea de a fi de folos părinţilor şi copiilor şi de a răspunde nevoilor lor într-un mediu în permanenţă schimbare. De fiecare dată, înainte de a face o mişcare de imagine, am început cu o schimbare profundă de produs, fundamentată pe nevoi reale. Acum a venit şi timpul formei, să exprimăm în exterior ceea ce suntem noi în fond. Am sintetizat misiunea noastră în sloganul «Bucurie în familie»", a declarat Nadia Tătaru, director general al Itsy Bitsy FM.

"Haină nouă" a Itsy Bitsy a fost realizată de GMP Advertising (strategie şi creaţie) şi Go Studio (brand design).

"Studiile au arătat că Itsy Bitsy FM este un brand iubit atât de copii, cât şi de părinţii acestora. Odată cu cei mici, Itsy Bitsy a cucerit întreaga familie, iar centrul familiei este mama. Atât noul logo, cât şi noul slogan transmit ideea de familie armonioasă, în care Itsy Bitsy caută să fie prezent cu sfaturi, soluţii şi idei pentru petrecerea unui timp de calitate", a spus Andreea Nemens, director executiv al GMP Advertising.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Postul de radio Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Radio Itsy Bitsy emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane părinţi şi copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici