Prima ediţie din noul sezon "Happy Hour" de la Pro TV - lider de audienţă

Prima ediţie a noului sezon al emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, în care Cătălin Măruţă s-a întâlnit cu cea mai flexibilă femeie din lume, a fost lider incontestabil de audienţă, joi, pe toate segmentele de public, informează televiziunea.

501 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie din noul sezon "Happy Hour" de la Pro TV - lider de audienţă

Prima ediţie din noul sezon "Happy Hour" de la Pro TV - lider de audienţă

"Happy Hour" a început cu dreptul cel de-al cincilea an de existenţă şi şi-a întâmpinat telespectatorii într-un decor nou, cu o invitată pe măsură: Zlata, cea mai flexibilă contorsionistă din lume, cunoscută şi drept femeia-şarpe sau femeia-elastic. Prima ediţie din acest nou sezon nu a avut rival, fiind lider incontestabil de audienţă pe toate categoriile de public. În intervalul orar 17.45 - 18.58 emisiunea de la Pro TV a condus topul audienţelor cu o medie pe publicul din mediul urban de 4,5 puncte de rating şi 20,9 % cotă de piaţă, adică de trei ori mai mult decât Antena 1, care s-a clasat abia pe locul al treilea, cu numai 1,6 puncte de rating şi 7,2 procente din cota de piaţă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici