Pro FM a lansat ProFM Black

Pro FM a lansat ProFM Black, un post de radio care va difuza 24 de ore pe zi o selecţie a celor mai bune piese hip hop şi r&b, fiind disponibil internauţilor la adresa www.profm.ro, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

646 afișări
Imaginea articolului Pro FM a lansat ProFM Black

Pro FM a lansat ProFM Black, un post de radio pe internet (Imagine: www.turntablism.com)

Internauţii care accesează site-ul www.profm.ro pot asculta zilnic o selecţie a celor mai bune piese de hip hop şi r&b, fără a fi întrerupte de reclame şi pauze.

 "Ca şi ProFM Alternative, ProFM Black este un post de radio dedicat celor care s-au săturat să îşi facă zilnic playlist-ul la birou sau acasă pentru a asculta cele mai bune track-uri hip hop şi r&b. Acum, accesând www.profm.ro, ei au opţiunea de a asculta toată ziua ProFM Black, un post de radio care difuzează exclusiv tot ce e mai bun în materie de muzică «black»", a declarat Cristi Schnebli, director general al Companiei de Radio Pro.

Playlist-ul ProFM Black va conţine piese noi şi melodii ale unor artişti internaţionali celebri: "De la 2 Pac, Dr. Dre şi Notorius BIG, la Chris Brown, 50 Cent şi Danity Kane, cea mai fresh trupă de fete lansată de P. Diddy. Toţi artiştii care au ceva de spus în materie de hip hop şi r&b se găsesc pe ProFM Black", a mai spus Cristi Schnebli.

Lansarea ProFMBlack face parte din proiectul de extindere online prin care ProFM îşi propune să creeze radiouri dedicate unor anumite segmente de public. Proiectul a debutat cu lansarea ProFM’sCOOL, un post făcut de liceeni pentru liceeni, ProFM Campus, ProFM DANCE, care poate fi ascultat pe frecvenţa 89.5 FM şi pe site-ul www.profmdance.ro, şi ProFM Alternative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici