Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu semifinala emisiunii "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri seară, în timpul semifinalei "Dansez pentru tine", la nivelul întregii populaţii a României peste două milioane şi jumătate de telespectatori urmărind competiţia visurilor în minutul de aur al acesteia, 20.52, informează postul TV.

66 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu semifinala emisiunii "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu semifinala emisiunii "Dansez pentru tine"

Seara semifinalei celui de-al zecelea sezon "Dansez pentru tine" a fost una palpitantă şi plină de momente incendiare. Telespectatorii Pro TV au avut de votat favorita dintre cele mai bune trei perechi ale sezonului, dar şi de savurat stiluri de dans colorate şi extrem de sexy: dans la bară, twist şi folclor internaţional.

Ultima confruntare înainte de finală a ţinut milioane de telespectatori în faţa televizoarelor, Pro TV fiind lider detaşat de audienţă pe tot parcursul emisiunii, între 20.30 şi 1.07, atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici