Pro TV, o nouă ofertă de conţinut: "La Măruţă", de la 16.00, şi o nouă emisiune, "Lecţii de viaţă"

Pro TV va avea, din 30 martie, în intervalul orar 16.00 - 19.00, "o ofertă specială de conţinut", în acest interval, grila urmând să debuteze cu "La Măruţă", de la ora 16.00, şi să includă un nou format - "Lecţii de viaţă".

290 afișări
Imaginea articolului Pro TV, o nouă ofertă de conţinut: "La Măruţă", de la 16.00, şi o nouă emisiune, "Lecţii de viaţă"

Pro TV, o nouă ofertă de conţinut: "La Măruţă", de la 16.00, şi o nouă emisiune, "Lecţii de viaţă"

Potrivit Pro TV, din 30 martie, televiziunea vine în intervalul orar 16.00 - 19.00 cu o ofertă specială de conţinut, "subiecte actuale, ştiri şi poveşti inspirate din viaţa de zi cu zi".

În acest interval, grila debutează cu "La Măruţă", emisiune care va fi difuzată în două părţi: de la 16.00 la 17.00 şi de la 17.30 la 18.00 (în prezent emisiunea este difuzată de la ora 17.30).

La ora 17.00, Ştirile Pro TV vor continua să aducă subiectele zilei de până la această oră, iar, între 18.00 - 19.00, un nou format este inclus în grila Pro TV, "Lecţii de viaţă".

"La Măruţă" începe o serie de ediţii speciale în care va prezenta în săptămânile dinainte de Paşti poveştile unor familii deosebite, care au depăşit cele mai grele încercări cu mult curaj şi credinţă. Chiar în postul Paştelui, reportajele vor fi însoţite de interviuri cu oameni care reprezintă un model de sinceritate şi optimism.

Rubrica "Cele şapte minuni ale lui Măruţă" se întoarce cu noi surprize. Iepuraşul de Paşte îl va ajuta pe Măruţă să îndeplinească visuri, iar vedetele vor pune umărul ca dorinţele să devină realitate.

"Lecţii de viaţă" este un nou format care prezintă poveşti de iubire, desfrâu, lăcomie, teamă, minciună, fraudă şi violenţă, toate inspirate din viaţa reală a familiilor, precizează Pro TV. Emisiunea este una de ficţiune şi pune accent pe întâmplările cotidiene din familii, fie că este vorba despre aventuri ruşinoase, răsturnări dramatice de situaţie, procese de divorţ şi descoperiri terifiante despre rude. Poveşti care au loc, de obicei, în spatele uşilor închise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodată discutate în public, mai spune Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici