Pro TV şi Sport.ro au fost lideri de audienţă cu meciurile din Europa League

Debutul echipelor Steaua şi Dinamo în cea mai nouă competiţie de fotbal europeană, Europa League, joi seară, a fost urmărit de peste un million şi jumătate de telespectatori, la nivelul întregii populaţii a României.

148 afișări
Imaginea articolului Pro TV şi Sport.ro au fost lideri de audienţă cu meciurile din Europa League

Pro TV şi Sport.ro au fost lideri de audienţă cu meciurile din Europa League (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Meciul Sturm Graz - Dinamo, transmis în direct de Pro TV (difuzat între orele 20.00 - 21.51), a fost urmărit de 1.552.000 de telespectatori din întreaga ţară.

Pe întreg publicul din mediul urban, meciul a adus pentru Pro TV o audienţă medie de 8,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,7%.

Pe locul al doilea în topul audienţelor pe întreg publicul din mediul urban s-a situat Sport.ro, care, joi seară, a difuzat meciul Ajax Amsterdam - Poli Timişoara, ce a atras 4,7 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

Antena 1 s-a situat pe locul al treilea, cu 3,5 puncte de rating şi 8,4 cotă de piaţă, înregistrate la nivelul publicului din mediul urban.

Minutul de maximă audienţă a fost atins la ora 21.51, când 2.781.000 de telespectatori la nivelul întregii populaţii urmăreau victoria lui Dinamo în meciul cu Sturm Graz. În acel moment, audienţa înregistrată de Pro TV a fost de 13,7 puncte de rating şi 32,4% cotă de piaţă.

La confruntarea Steaua - Şeriff Tiraspol, difuzată de Pro TV în intervalul 22.05 - 23.55 s-au uitat 1.511.000 de telespectatori din întreaga ţară, iar audienţa medie înregistrată la nivelul întregii populaţii din mediul urban a fost de 8,4 puncte de rating şi 24,9% cotă de piaţă.

Pe acelaşi public, meciul CFR Cluj - Copenhaga s-a situat pe locul al doilea, cu 3 puncte de rating şi 9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a situat doar pe poziţia a treia, cu 2,2 puncte de rating şi 6,5 cotă de piaţă.

Următoarele meciuri din Europa League vor fi transmise de Pro TV şi Sport.ro pe 1 octombrie. Steaua joacă în Olanda meciul cu Twente, care va fi transmis în direct de Pro TV de la ora 20.00, în timp ce Dinamo primeşte vizita celor de la Panathinaikos, de la ora 22.00, tot pe Pro TV. PSV Eindhoven - CFR Cluj şi Poli Timişoara - Dinamo Zagreb sunt în direct la Sport.ro, de la orele 20.00, respectiv 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici