Radio3net va difuza până luni doar muzica aleasă de Florian Pittiş

Radio3net - Florian Pittiş este în doliu până luni, ceea ce înseamnă că nu se va vorbi în emisiuni şi se va difuza doar muzica pe care Pittiş a introdus-o personal în server-ul radioului, informează Serviciul de Comunicare al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

2 afișări
Imaginea articolului Radio3net va difuza până luni doar muzica aleasă de Florian Pittiş

Radio3net va difuza până luni doar muzica aleasă de Florian Pittiş

De asemenea, începând de luni, emisiunea "Nicio zi fără The Beatles", pe care o realiza Florian Pittiş, va fi difuzată în reluare timp de trei ani şi jumătate, în fiecare zi, de la ora 14.00. Emisiunea durează 10-15 minute, este realizată în colaborare cu Nelu Stratone şi dezvăluie ce făceau membrii trupei The Beatles în urmă cu 40 de ani în ziua respectivă, inclusiv mâncărurile pe care le aveau la masă în unele zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici