Ralph Fiennes, premiat pentru întreaga carieră (Video)

Actorul Ralph Fiennes va primi un premiu pentru întreaga carieră din partea publicaţiei de specialitate Variety, în cadrul celei de-a 52-a ediţii a festivalului BFI London Film Festival, care se va desfăşura între 15 şi 30 octombrie, informează site-ul oficial al evenimentului.

33 afișări
Imaginea articolului Ralph Fiennes, premiat pentru întreaga carieră (Video)

Ralph Fiennes, premiat pentru întreaga carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premiul este un semn de recunoaştere a contribuţiei lui Fiennes la industria filmului din Marea Britanie şi la cinematografia internaţională.

Evenimentul include un interviu cu Ralph Fiennes, o retrospectivă a filmelor sale şi, de asemenea, o prezentare a viitoarelor sale proiecte.

Fiennes a fost apreciat în cei aproape 20 de ani de carieră, în filme precum "Pacientul englez" de Anthony Minghella, "Lista lui Schindler" de Steven Spielberg şi "Spider" de David Cronenberg.

The Times BFI London Film Festival ara ca obiectiv prezentarea celor mai bune noi creaţii cinematografice.

Astfel, România participă la festival cu pelicula "Pecuit sportiv", semnată de Adrian Sitaru

Printre evenimentele care vor avea loc în cadrul celei de-a 52-a ediţii a The Times BFI London Film Festival se numără discuţii despre probleme legate de violenţa sau cenzura din film, organizate de Time Out Londra, precum şi masterclass-uri susţinute de scenariştii Charlie Kaufman şi Peter Morgan.

"Lista lui Schindler", de Steven Spielberg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici