Răzvan Ionescu - numit redactor-şef la Cotidianul

Jurnalistul Răzvan Ionescu, care a condus, până în martie, cotidianul Evenimentul Zilei, a fost numit în funcţia de redactor-şef la Cotidianul.

188 afișări
Imaginea articolului Răzvan Ionescu - numit redactor-şef la Cotidianul

Răzvan Ionescu - numit redactor-şef la Cotidianul

Răzvan Ionescu lucrează de 16 ani în presă. El a lucrat la Evenimentul Zilei în perioada 1992-1998, apoi s-a alăturat echipei Ringier. A fost implicat în proiectul de lansare a revistei TV Mania şi a devenit redactor-şef al acestei publicaţii. A ocupat această funcţie până în aprilie 2002, cînd a fost numit redactor-şef la Jurnalul Naţional.

Din iulie 2003, a deţinut postul de director executiv al Companiei Jurnalul (Convergent Media). Din 2004, a ocupat funcţia de redactor-şef al Evenimentului Zilei, funcţie din care a demisionat la începutul lunii martie.

"Istoria sa, echipa, conceptul, relaţia cu publicul, reputaţia pe care şi-a construit-o, grupul căruia îi aparţine - toate acestea fac din Cotidianul titlul românesc cel mai pregătit să înfrunte, chiar să speculeze, revoluţia prin care trec ziarele de calitate din toată lumea. Faptul că e singurul ziar din segmentul de referinţă cu creştere absolută din 2005 până azi confirmă nivelul superior de adaptare. La fel şi performanţele ediţiei online. Aşa că provocarea pentru mine, din momentul în care mă alătur echipei de la Cotidianul, e subînţeleasă", a declarat Răzvan Ionescu.

"Îl urmăresc de mult pe Răzvan Ionescu şi ştiu că locul lui este la Cotidianul. Face parte din generaţia jurnaliştilor tineri, cu o experienţă consolidată în managementul editorial. E omul care poate răspunde cu precizie noilor provocări pe care ziarul cititorilor de elită le va arunca în viitorul apropiat", a spus Doru Buşcu, director editorial al ziarului şi membru al board-ului Realitatea-Caţavencu.

Mihnea Măruţă, redactor-şef, din aprilie 2007, al publicaţiei Cotidianul, a părăsit funcţia pe care o deţinea la începutul lunii aprilie a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici