RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage

RCS & RDS a lansat vineri Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice, a anunţat compania.

4777 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage

RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage

Pe Digi Storage pot fi stocate fişiere conţinând poze, filme, prezentări etc., care poate fi accesate de către clienţii companiei de pe PC-uri cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS.

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1.000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei, clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei. Sumele conţin TVA.

De asemenea, clienţii pot solicita extinderi de spaţiu de stocare până la 150 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin contul de client Digi Care. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca din store-urile Google şi Apple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici