Regizorul Guillermo del Toro va primi o stea pe Walk of Fame

Regizorul mexican Guillermo del Toro, recompensat cu două premii Oscar, va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, pe 6 august, potrivit contactmusic.net.

71 afișări
Imaginea articolului Regizorul Guillermo del Toro va primi o stea pe Walk of Fame

Regizorul Guillermo del Toro va primi o stea pe Walk of Fame

Regizorul este a 2.669-a celebritate care primeşte o stea pe Walk of Fame, potrivit Camerei de Comerţ din Hollywood, care administrează prestigiosul obiectiv turistic.

Ana Martinez, producător al Hollywood Walk of Fame, a declarat: "Guillermo del Toro este un regizor cu una dintre cele mai creative şi dinamice imaginaţii. Şi-a pus amprenta pe tărâmul fanteziei, care a captivat şi uimit publicul".

La eveniment sunt invitaţi regizorul american J. J. Abrams şi cantautoarea Lana Del Rey.

Guillermo Del Toro a realizat lungmetrajul "Forma apei/ The Shape of Water", care i-a adus, în 2017, două premii Oscar, pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film (în calitate de producător). Filmul a mai fost recompensat cu două premii Oscar, pentru cea mai bună coloană sonoră (Alexandre Desplat) şi cea mai bună regie artistică.

Guillermo del Toro a mai fost nominalizat la premiul Oscar în anul 2007, în calitate de scenarist al filmului "Labirintul lui Pan/ Pan's Labyrinth", pe care l-a şi regizat. Printre filmele regizate de cineastul mexican se numără cele două pelicule din seria "Hellboy", "Blade II" şi "Pacific Rim". El este, de asemenea, scenaristul celor trei filme din trilogia "Hobbitul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici