Retrospectiva 2020 văzută prin ochii revistei TIME

  • Revista Time reuşeşte să reproducă în imagini anul 2020
  • Anul 2019 nu prevestea catastrofele din 2020
  • Oamenii au reuşit să se confrunte cu toate aceste dezastre
400 afișări
Imaginea articolului Retrospectiva 2020 văzută prin ochii revistei TIME

Sursa foto: TIME

Revista Time a făcut retrospectiva anului ce se încheie peste câteva zile. Se pare că 2019 nu a prevestit prea mult despre ceea ce s-a întâmplat în 2020. 

Au existat însă câteva semne cum ar fi: uraganele din întreaga lume, încălzirea globală sau rasismul care a omorât atâţia oameni. A fost un an în care au predominat pierderile de vieţi omeneşti din întreaga lume.

În mijlocul tragediei am aflat că ştim să-i punem pe alţii înaintea noastră. Confruntaţi cu un fel de duşman viral pe care lumea nu îl cunoaşte de generaţii, am fost martori în fiecare zi la adevărata semnificaţie a ceea ce înseamnă să fii erou.

2020 a devenit o serie de catastrofe continue. Uciderea lui George Floyd, incendiile din California, explozia din Beirut şi cea mai gravă pandemie pe care lumea a văzut-o în mai bine de un secol. 

Dar în mijlocul tragediilor a existat curaj, sacrificiu, a existat speranţă şi au existat oameni care s-au confruntat cu toate acestea.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici