Robert Plant şi Alison Krauss au înregistrat un cântec de Crăciun pentru coloana sonoră a unui film - VIDEO

Rockerul Robert Plant şi cântăreaţa country Alison Krauss au decis să colaboreze încă o dată şi au înregistrat un cântec de Crăciun care este inclus pe coloana sonoră a celui mai recent film cu Diane Keaton, "Love the Coopers", informează contactmusic.com.

167 afișări
Imaginea articolului Robert Plant şi Alison Krauss au înregistrat un cântec de Crăciun pentru coloana sonoră a unui film - VIDEO

Robert Plant şi Alison Krauss au înregistrat un cântec de Crăciun pentru coloana sonoră a unui film - VIDEO

Noul single înregistrat de Robert Plant şi Alison Krauss, intitulat "The Light of Christmas Day", face parte din coloana sonoră a filmului "Haos de Crăciun/ Love The Coopers", alături de alte piese compuse de Fleet Foxes, Sting, Otis Redding şi Sixpence None The Richer.

Coloana sonoră a acestei comedii include şi câteva cântece clasice de Crăciun, lansate de Bob Dylan, Nina Simone şi alţii.

Comedia "Haos de Crăciun", care îi are ca protagonişti pe Diane Keaton, John Goodman, Marisa Tomei, Olivia Wilde, Ed Helms şi Amanda Seyfiend, a debutat vineri pe marile ecrane din America de Nord.

Robert Plant şi Alison Krauss au colaborat prima dată în urmă cu câţiva ani, atunci când au înregistrat materialul discografic "Raising Sand", recompensat cu premiul Grammy la categoria "albumul anului" în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici