Rolling Stones anunţă un turneu european la aniversarea a 60 de ani

The Rolling Stones vor concerta la Londra în 25 iunie, în aceeaşi zi în care veteranul rocker Sir Paul McCartney va fi prezent pe scena Pyramid Stage, la Festivalul Glastonbury, potrivit Sky News.

331 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones anunţă un turneu european la aniversarea a 60 de ani

The Rolling Stones au anunţat un turneu european, care cuprinde 14 concerte în 10 ţări, pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare.

Acesta este primul turneu nou al trupei de la decesul lui Charlie Watts, considerat unul dintre cei mai mari toboşari ai generaţiei sale. Acesta a murit în august anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

Membrilor actuali Sir Mick Jagger, 78 de ani, Keith Richards, 78 de ani, şi Ronnie Wood, 74 de ani, li se va alătura toboşarul Steve Jordan, 65 de ani, care a fost recrutat pentru a cânta în turneul „No Filter” al trupei Stones de anul trecut, când Watts nu a putut concerta din cauza problemeşpr de sănătate.

Veteranii rock-ului vor susţine trei concerte în Marea Britanie, inclusiv două spectacole în Hyde Park din Londra. Primul dintre acestea va avea loc în acelaşi timp în care Sir Paul McCartney, în vârstă de 79 de ani, va cânta pe scena Pyramid Stage, din cadrul festivalului Glastonbury.

Între Sir Mick Jagger şi Sir Paul McCartney a fost o rivalitate amicală cu privire la impactul formaţiilor lor asupra publicului de-a lungul timpului.

The Stones vor susţine, de asemenea, un concert special pe Anfield, „casa” clubului Liverpool FC, primul lor concert pe stadionul din oraş, precum şi alte 11 concerte în alte nouă ţări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici