"Românii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viaţa" şi "Las Fierbinţi", în această primăvară la ProTV

Show-ul "Românii au talent", cea mai spectaculoasă emisiune de cooking din lume, "MasterChef", al doilea sezon al serialului "Pariu cu viaţa" şi serialul în premieră "Las Fierbinţi" se vor regăsi în oferta de programe a Pro TV, în această primăvară, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

506 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viaţa" şi "Las Fierbinţi", în această primăvară la ProTV

"Românii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viaţa" şi "Las Fierbinţi",în această primăvară la ProTV

Oferta de programe a Pro TV este în această primăvară una de-a dreptul irezistibilă. "Românii au talent", show-ul show-urilor, este la linia de start, gata să invadeze scena talentelor cu noi personaje dornice de afirmare, mai hotărâte ca niciodată să cucerească ţara, iar "MasterChef", cel mai tare show de cooking din lume, este gata să ofere reţeta succesului şi în România, aducând laolaltă bucătari amatori pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune.

Până atunci însă, serialul-fenomen "Pariu cu viaţa" este pregătit să încânte serile de luni ale telespectatorilor Pro TV cu şi mai multă muzică decât în primul sezon, voie bună, întorsături de situaţie şi multă emoţie. Cu noi personaje în distribuţie, cel de-al doilea sezon îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură, iar aceştia vor suferi sau se vor bucura alături de personajele lor preferate în fiecare luni seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

Din februarie, noua generaţie de eroi talentaţi se pregăteşte să cucerească ţara. Cel mai aşteptat show al tuturor timpurilor, care a obţinut audienţe de neegalat în România, este gata să arate naţiunii că noi şi noi talente sunt pregătite să iasă la rampă. Bătălia talentelor va fi mai aprigă ca niciodată, pentru că talentaţii visează să ajungă până în marea finală şi să obţină titlul de cel mai talentat român. Astfel, prin faţa juraţilor Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu se vor perinda tot felul de talente care mai de care mai deosebite, ce vor impresiona prin curaj, hotărâre, umor, charismă, spectacol şi originalitate. La rândul lui, simpaticul cuplu de prezentatori format din Smiley şi Pavel Bartoş îi va încuraja în stilul lor caracteristic pe toţi cei care vor urca pe scenă hotărâţi să arate că talentul lor merită etalat şi apreciat de lumea întreagă.

În martie, la Pro TV va debuta "MasterChef", cel mai spectaculos show de cooking din întreaga lume. Pro TV aduce în premieră în România un format internaţional de succes, care va face deliciul telespectatorilor şi va schimba vieţile participanţilor. "MasterChef", cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului, este cea mai fascinantă competiţie culinară din întreaga lume, cu audienţe record şi milioane de persoane dornice să ajungă în concurs. "MasterChef" reuneşte oameni pasionaţi de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, şi care, prin talentul, inventivitatea şi plăcerea de a găti îşi pot schimba vieţile.

Pasionaţii de cooking, cei al căror talent în faţa sutelor de condimente şi arome nu cunoaşte limite, vor avea ocazia să demonstreze în faţa celor trei juraţi de top - Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu - că gătitul este o adevărată artă atunci când îl faci cu sufletul pe masă.

Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu 50.000 de euro. Prima etapă a acestui show şi-a închis deja porţile, astfel că aproape 2.000 de bucătari amatori din toată ţara s-au înscris la preselecţiile din Bucureşti, dornici să impresioneze prin talentul lor culinar şi astfel să primească şansa de a merge mai departe în concurs. Fie că au fost câştigători şi au savurat din plin gustul succesului, fie că au fost doar finalişti, unii dintre participanţii ediţiilor din străinătate ale competiţiei "MasterChef" au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate sau chiar să devină prezentatori TV.

Începutul lui martie vine cu încă o premieră la Pro TV. Original şi totodată specific românesc, serialul "Las Fierbinţi" este o comedie spumoasă, cu o coloană sonoră inedită, personaje remarcabile, colorate şi totodată autentice, care abundă în replici spumoase şi situaţii de un umor irezistibil.

Pe de altă parte, februarie este luna în care emisiuni precum "Apropo TV", "România, te iubesc!", "Ce se întâmplă, doctore?" se întorc din vacanţă cu subiecte proaspete şi abordări inedite. Şi tot în februarie, agenţii "Serviciului Român de Comedie" condus de Toni Grecu le pregătesc telespectatorilor Pro TV momente irezistibile cu personajele deja consacrate, dar şi rubrici şi momente ce vor smulge hohote de râs în fiecare seară de miercuri a săptămânii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici