Românul Titus Flueraş, prim-violonist al Orchestrei YouTube

Clujeanul Titus Flueraş a fost numit maestru de concert în cadrul spectacolului susţinut azi-noapte alături de Orchestra YouTube, în New York.

77 afișări
Imaginea articolului Românul Titus Flueraş, prim-violonist al Orchestrei YouTube

Românul Titus Flueraş (s), prim-violonist al Orchestrei YouTube (Imagine: Adevărul)

Acesta s-a arătat flatat de responsabilitatea care i-a fost încredinţată, rolul unui concert-maestro fiind în cadrul unei orchestre al doilea ca importanţă după cel al dirijorului.

Proiectul Orchestrei Simfonice YouTube a debutat în premieră mondială joi, de la ora 2.30, ora României (19.30, ora locală), în Carnegie Hall, din New York, una dintre cele mai mari săli de concerte din întreaga lume.

Află mai multe despre participarea românului la proiectul Orchestrei YouTube pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici