Sala Izvor a Teatrului Bulandra, redeschisă prin "Voiajul domnului Perrichon"

Spectacolul "Voiajul domnului Perrichon" de Dinu Cernescu va fi prezentat, în avanpremieră, vineri, la Teatrul Bulandra din Capitală, evenimentul marcând redeschiderea Sălii Izvor a instituţiei, după ce aceasta a fost modernizată şi reabilitată.

140 afișări
Imaginea articolului Sala Izvor a Teatrului Bulandra, redeschisă prin "Voiajul domnului Perrichon"

Sala Izvor a Teatrului Bulandra, redeschisă prin spectacolul "Voiajul domnului Perrichon" (Imagine: bulandra.ro)

"Voiajul domnului Perrichon" este realizat după textul omonim de Eugène Labiche. Din distribuţia spectacolului fac parte Virgil Ogăşanu, Manuela Ciucur, Ion Cocieru, Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu, Ilinca Manolache, Silviu Geamănu, Andrei Runcanu şi Dumitru Anghel.

Spectacolul marchează redeschiderea Sălii Izvor a Teatrului Bulandra, într-o nouă înfăţişare, după o perioadă de câteva luni în care au fost modernizate scena şi mecanismele sale şi au fost înfrumuseţate foaierul şi spaţiile de acces.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Bulandra, foaierul a fost modernizat total, în timp ce modificări importante au fost făcute în spatele scenei, unde a fost implementat un sistem computerizat pentru lumini.

Reprezentaţiile în avanpremieră ale spectacolului vor avea loc pe 26, 27, 28 şi 31 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici