Video Scena Untold s-a mutat în casele marilor DJ. Cum fac faţă pandemiei Martin Garrix, Lost Frequencies şi mulţi alţii. Unii au mixat live chiar din toaletă

  • Din cauza pandemiei, toate festivalurile de muzică au fost amânate
  • DJ-i celebri, care ar fi trebuit să urce pe scenele UNTOLD, fac acum spectacole live online
  • Martin Garrix a pus muzică pe balcon, iar Lost Frequencies a mixat în sufragerie
121 afișări

Poate că anul ăsta nu mai reuşeşti să-ţi vezi dj-ii preferaţi live, dar poţi să le asculţi seturile pe internet. Artiştii care umpleau stadioane întregi nu vor să piardă legătura cu fanii, aşa că mixează online. Martin Garrix a ieşit pe balcon, în Amsterdam, şi a pus muzică mai bine de o oră.

DJ-ul Belgian Lost Frequencies nu mai vine la UNTOLD, dar are pregătită o scenă în propria sufragerie. 

„O să fac un concert live de aici, din apartamentul meu, o să ascultaţi nişte piese noi, nişte piese mai vechi, nişte piese pe care le iubesc, nişte piese pese promo, aşa că dacă vreţi să ascultaţi muzică nouă, fiţi pe fază, ne vedem în seara aceasta online.” 

Don Diablo a mixat live chiar din toaletă. Dimitri Vegas and Like Mike renumiti, extrem de populari la festivalurile din România, au postat un video în care simulează concertele viitorului.

Deşi suntem izolaţi, internentul ne oferă o mulţime de modalităţi de a ne distra din propriile case.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici