Scriitorii Dan Sociu şi Cosmin Manolache, la Festivalul de literatură de la Berlin

Poetul Dan Sociu şi prozatorul Cosmin Manolache au fost invitaţi în secţiunea „Weltliteratur”, a celei de a VII-a ediţii a Festivalului internaţional de literatură de la Berlin, care se va desfăşura în perioada 4-15 septembrie, informează Institutul Cultural Român (ICR) Berlin.

5 afișări
Imaginea articolului Scriitorii Dan Sociu şi Cosmin Manolache, la Festivalul de literatură de la Berlin

Scriitorii Dan Sociu şi Cosmin Manolache, la Festivalul de literatură de la Berlin

Ediţia din acest an a Festivalului an are ca invitaţi peste 150 de scriitori din toată lumea. Dan Sociu şi Cosmin Manolache vor participa la manifestare la propunerea unui Comitet de selectie alcătuit din scriitori de notorietate internaţională, din care fac parte Mario Vargas Llosa, Herta Müller, Laszlo Krasznahorkai etc.

Astfel, poetul Dan Sociu a fost nominalizat de cunoscuta scriitoare Herta Müller, care l-a propus pentru volumul său "Cântece eXcesive", iar Cosmin Manolache, unul dintre cei şapte prozatori cu care Polirom a lansat campania "Votează literatura tânăra", a fost propus de scriitorul maghiar Laszlo Krasznahorkai.

În cadrul festivalului, Cosmin Manolache va citi din proza sa pe 5 septembrie, iar Dan Sociu, în cadrul Poetry Night I, pe 6 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici