Scurtmetraje de Cătălin Leescu, proiectate la ICR

Cinci scurtmetraje ale regizorului Cătălin Leescu -"About Time", "Afterimage", "Crossing", "Luni dimineaţa" şi "One Shot Wonder" - vor fi proiectate, pe 17 ianuarie, la Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Scurtmetraje de Cătălin Leescu, proiectate la ICR

Scurtmetraje de Cătălin Leescu, proiectate la ICR

Proiecţia are loc în cadrul programului "Seara de Film" la ICR, care continuă şi în 2008. În deschiderea evenimentului va vorbi criticul de film Mihai Fulger.

Astfel, spectatorii primei seri de film din 2008 de la ICR se vor întâlni cu un cerşetor care primeşte în sfârşit o ofertă interesantă din partea statului ("About Time"), cu un bătrân care încearcă să-şi protejeze soţia de ştirile din ziare ("Luni dimineaţa"), cu un Artist al Memoriei care, cu ajutorul obiectelor reflective reface, în 2057, un caz special întâmplat cu 50 de ani în urmă ("Crossing").

Totodată, în "Afterimage" se prezintă povestea a doi străini, care interacţionează la un semafor, în timp ce "One Shot Wonder" are în centru traseul unui autobuz transportând lăzi ale Trezorieriei Naţionale.

Cătălin Leescu, regizor, scenarist şi producător, este autorul proiectului online "Secvenţe mişto din filme care nu există", din care fac parte şi scurtmetrajele "Afterimage", "Crossing" şi "One Shot Wonder". Filmele sale au fost selectate la diverse festivaluri internaţionale, printre care DaKino, Interfilm Berlin, Cinefiesta (Puerto Rico), Regensburger Kurzfilmwoche, Rebelfest Toronto, The Director's Cut New York.

Accesul publicului la proiecţie este liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici