Se împlinesc 81 de ani de la lansarea filmului Pinocchio

  • Povestea personajul emblematic a început cu romanul „Aventurile lui Pinocchio” scris de Carlo Collodi în 188.
  • Povestea lui Pinocchio are rol educativ şi a fost un model pentru generaţii întregi.
841 afișări
Imaginea articolului Se împlinesc 81 de ani de la lansarea filmului Pinocchio

Se împlinesc 81 de ani de la lansarea filmului Pinocchio

Una dintre cele mai iubite producţii Disney, ale tuturor timpurilor, Pinocchio, împlineşte astăzi 81 de ani de la lansare.

Povestea personajul emblematic a început cu romanul „Aventurile lui Pinocchio” scris de autorul italian Carlo Collodi. Romanul este considerat un clasic al literaturii pentru copii şi stă la baza filmului lansat în 1940 de Disney.

Povestea lui Pinocchio are rol educativ, defaimând minciuna în faţa părinţilor. A fost un erou model pentru generaţii întregi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici