Senatorii au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Dinică

Senatorii au ţinut, miercuri, un moment de reculegerea în memoria actorului Gheorghe Dinică.

17 afișări
Imaginea articolului Senatorii au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Dinică

Senatorii au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Dinică (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Senatorii au întrerupt şedinţa de plen înainte de dezbaterea unei legi organice, pentru a efectua apelul nominal în vederea verificării existenţei cvorumului de şedinţă.

După efectuarea apelului, senatorul Sergiu Nicolaescu a intervenit la microfonul plenului, propunând un moment de reculegere pentru trecerea în nefiinţă a maestrului Gheorghe Dinică.

Senatorii prezenţi s-au ridicat în picioare şi au păstrat un moment de linişte în memoria actorului.

Actorul Gheorghe Dinică - internat din data de 22 octombrie, în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti - a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 75 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici