Sergiu Nicolaescu: Este o mare durere pentru mine pierderea lui Adrian Păunescu

Regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că este "o mare durere" pentru el pierderea prietenului său Adrian Păunescu, un "mare poet român" şi un om "foarte activ, cu multă energie".

20 afișări
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu: Este o mare durere pentru mine pierderea lui Adrian Păunescu

Sergiu Nicolaescu: Este o mare durere pentru mine pierderea lui Adrian Păunescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu l-am cunoscut personal după Revoluţie. A fost un om foarte activ, cu multă energie, un temperament vulcanic. Este un mare poet român, pentru că el va rămâne pentru veşnicie în istoria ţării. E o mare lovitură şi o mare pierdere", spus senatorul despre moartea lui Adrian Păunescu.

"Noi am fost şi colegi, ca senatori, şi între noi s-a legat o prietenie, cu atât mai mult cu cât luptam pentru aceeaşi cauză. Este o mare durere pentru mine pierderea acestui om. Asta înseamnă că ne ducem cu toţii. Asta e realitatea", a mai spus Sergiu Nicolaescu.

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la ora 7.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat doctorul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici