Serialul "Arabela", redifuzat pe TVR2

Serialul "Arabela" va fi redifuzat de Televiziunea Română, pe postul TVR 2, începând cu data de 1 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00.

592 afișări
Imaginea articolului Serialul "Arabela", redifuzat pe TVR2

Serialul "Arabela", redifuzat pe TVR2

"Arabela", un serial de aventuri plin de fantezie, care a fascinat mai multe generaţii de spectatori, începe sâmbătă la TVR 2.

Actori precum Jana Nagyova, Jiri Labus, Vladimir Dlouhy dau viaţă unor personaje şi unei poveşti de neuitat. Frumoasa prinţesă Arabela, fiica regelui din tărâmul fermecat al poveştilor, este silită să evadeze în lumea reală, pentru a scăpa de insistenţele vicleanului magician Rumburak, care îşi doreşte să o ia de soţie şi să devină stăpânul lumii poveştilor. Arabela se îndrăgosteşte de Petr Majer, un băiat din lumea reală, şi, ajutată de personaje de poveste şi de câteva obiecte magice, încearcă să-i dejoace planurile lui Rumburak.

"Arabela" este o producţie cehă din 1979, regizată de Vaclav Vorlicek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici