Serialul "CSI-Crime şi Investigaţii" se încheie după 15 sezoane, cu un lungmetraj TV ce va fi difuzat în septembrie

Serialul poliţist "CSI - Crime şi Investigaţii", care a generat de-a lungul anilor numeroase spin off-uri, se va încheia după 15 sezoane, cu un lungmetraj TV de două ore, ce va fi difuzat pe 27 septembrie, au anunţat miercuri reprezentanţii postului de televiziune CBS, citaţi de mirror.co.uk.

824 afișări
Imaginea articolului Serialul "CSI-Crime şi Investigaţii" se încheie după 15 sezoane, cu un lungmetraj TV ce va fi difuzat în septembrie

Serialul "CSI-Crime şi Investigaţii" se încheie după 15 sezoane, cu un lungmetraj TV ce va fi difuzat în septembrie (Imagine: Shutterstock)

Decizia managerilor de la CBS a fost anunţată miercuri la evenimentul anual CBS Upfronts, în cadrul căruia posturile TV majore din Statele Unite îşi anunţă noile grile de programe pentru sezoanele următoare.

Serialul "CSI - Crime şi Investigaţii" a avut de-a lungul primelor sale sezoane o audienţă uriaşă, fiind vizionat de peste 26 milioane de telespectatori doar în Statele Unite, însă aceste cifre reprezintă mai degrabă o amintire îndepărtată în perioada actuală, marcată de o scădere generală a audienţei programelor de televiziune.

Unii dintre actorii-vedetă din primele sezoane ale serialului "CSI - Crime şi Investigaţii", precum William Peterson şi Marc Helgenberger, au confirmat faptul că vor juca în lungmetrajul care va închide acest show TV în luna septembrie.

De asemenea, postul CBS a anunţat că actorul principal din serial, Ted Danson, va fi transferat în singurul spin off inspirat din "CSI - Crime şi Investigaţii" care încă este difuzat de posturile de televiziune americane. Personajul său, DB Russell, se va alătura distribuţiei serialului "CSI: Cyber", în care va apărea de acum înainte cu regularitate.

"CSI: Cyber" este singurul serial TV inspirat din franciza "CSI" care este încă difuzat pe micile ecrane.

"CSI: Miami" a fost anulat în 2012, iar "CSI: New York" s-a încheiat în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici