"Sfârşit de partidă", în regia lui Alexandru Tocilescu, în premieră la Metropolis

Spectacolul "Sfârşit de partidă", de Samuel Beckett, în regia lui Alexandru Tocilescu, va avea două prime reprezentaţii sâmbătă şi duminică, la Teatrul Metropolis din Capitală, informează instituţia de spectacole.

98 afișări
Imaginea articolului "Sfârşit de partidă", în regia lui Alexandru Tocilescu, în premieră la Metropolis

"Sfârşit de partidă", în regia lui Alexandru Tocilescu, în premieră la Metropolis (Imagine:Teatrul Metropolis)

"Sfârşit de partidă" este un spectacol în care limbajul beckettian ordonează o lume haotică şi îi conferă forme şi proporţii, instaurează profunzime şi, mai ales, îl defineşte pe om, singurul căruia îi permite să-şi găsească un loc şi un înţeles în acest univers, a priori, golit de sens.

Eroii lui Beckett descoperă cu stupoare că, în ciuda încrederii pe care au avut-o în cuvânt, acesta se lasă greu folosit.

Din distribuţie fac parte Ion Besoiu, Irina Petrescu, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin.

Scenografia este semnată de Vanda Maria Sturdza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici