Site-ul ProCinema a fost relansat

Site-ul www.procinema.ro a fost relansat marţi, pentru a oferi utilizatorilor toate informaţiile din lumea filmului de care au nevoie, printr-un nou conţinut şi un nou design.

28 afișări
Imaginea articolului Site-ul ProCinema a fost relansat

Site-ul ProCinema a fost relansat

www.procinema.ro este, începând de marţi, site-ul de referinţă pentru cinefili, pentru că va oferi userului tot ceea ce are nevoie printr-un nou conţinut şi un nou design. Noutăţile despre vedetele de cinema, despre cele mai noi producţii hollywoodiene şi nu numai îşi vor face loc în categoriile de Ştiri, unde utilizatorul poate afla primul tot ceea ce se întâmplă în lumea miraculoasă a filmului, indiferent că alege "Gossip", "Movie Time" sau "Star Life". Cronicile de film şi interviurile fresh vor aduce un conţinut nou, plin de culoare.

Din noul site www.procinema.ro nu vor lipsi nici lansările de film din ţară şi de peste hotare şi nici evenimentele ce ţin de lumea cinematografiei româneşti. Cinefilii vor păşi pe covorul roşu al celor mai importante festivaluri de film şi premiere din lume şi vor afla detalii din culisele acestora. Surprizele noului site www.procinema.ro se ţin lanţ şi prin rubrica Nachos, care îi invită pe cinefili să descopere cele mai amuzante topuri de cinema, greşeli din filme şi replici celebre. Utilizatorii vor fi în permanenţă la curent cu filmele din cinematografe şi vor putea afla când şi unde rulează acestea.

Nici emisiunile live nu vor lipsi, pentru că emisiunea "Lumea ProCinema" şi rubrica lui Cristian Tudor Popescu vor putea fi urmărite de internauţi în direct şi pe www.procinema.ro.

Mai mult, cea de-a cincea ediţie a galei premiilor Gopo, ce va avea loc pe 28 martie, va fi transmisă live pe www.procinema.ro, simultan cu transmisia TV de pe ProCinema. Cu această ocazie, utilizatorii site-ului vor vedea dacă producţia românească preferată de ei şi votată pe site va câştiga premiul special pentru cel mai popular film românesc difuzat în 2010 de Pro Cinema, oferit de Cristian Tudor Popescu. Până pe 24 martie, utilizatorii site-ului www.procinema.ro vor putea alege între zece filme sau serii de filme româneşti care dintre acestea va fi câştigătorul premiului de popularitate.

"California Dreamin' (nesfârşit)", "Tache", seriile "BD", "Toate pânzele sus" şi "Liceenii" sunt doar câteva dintre producţiile care au intrat în concursul organizat de www.procinema.ro. Prin tragere la sorţi, participanţii la acest concurs vor putea câştiga ceasuri Pro Cinema, iar câştigătorii marelui premiu vor primi două invitaţii duble la gala premiilor Gopo 2011, care va fi difuzată în direct de Pro Cinema şi www.procinema.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici