Site-ul Smart Radio a fost lansat odată cu alte 10 radiouri online tematice

Site-ul Smart Radio a fost lansat vineri odată cu alte 10 radiouri online tematice, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

390 afișări
Imaginea articolului Site-ul Smart Radio a fost lansat odată cu alte 10 radiouri online tematice

Site-ul Smart Radio este lansat odată cu alte 10 radiouri online tematice

”De astăzi, Smart Radio poate fi ascultat direct de pe site-ul oficial, care vine la pachet cu lansarea altor 10 radiouri online, din diferite stiluri muzicale”, anunţă cei de la Smart Radio.

Muzica rock, funk, soul, R’n’b, piese româneşti, muzica de relaxare sau de film, melodii dedicate Crăciunului, toate se regăsesc în urmatoarele 10 radiouri: Smart for Christmas, Smart and Roll, Smart in Lounge, Smart AltRO, Smart the Fusion, Smart on Trend, Smart on Soundtrack, Smart and Rave, Smart and Groovy şi Smart Street.

”Pentru a şti exact ce asculţi în momentul în care te afli pe site, numele pieselor şi artiştilor sunt afişate pentru fiecare radio în parte”, arată reprezentanţii Smart Radio.

”Pe www.smartradio.ro găseşti şi ştirile relevante pentru tine: din muzica, life style, IT&C, finance, travel şi multe alte domenii. În completare, www.smartradio.ro, iţi oferă şi o selecţie de evenimente care ar putea să te intereseze. Check it out!”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici