Site-ul www.protv.ro, un nou record de trafic: a fost cel mai vizitat site românesc sâmbătă

Site-ul www.protv.ro a înregistrat, sâmbătă, un trafic record de 253.664 de vizitatori unici, reuşind să ajungă cel mai vizitat site românesc, conform cifrelor SATI, informează Pro TV.

226 afișări
Imaginea articolului Site-ul www.protv.ro, un nou record de trafic: a fost cel mai vizitat site românesc sâmbătă

Site-ul www.protv.ro, un nou record de trafic: a fost cel mai vizitat site românesc sâmbătă

La difuzarea primelor semifinale ale show-ului "Românii au talent", site-ul www.protv.ro a ajuns să aibă peste 3.208.000 de afişări şi 353.930 de vizite.

Userii au fost interesaţi să revadă nu numai momentele prezentate de concurenţii show-ului, ci şi interviurile exclusive cu primii finalişti.

În topul celor mai vizionate înregistrări video ale site-ului www.romaniiautalent.ro se află toate cele 24 de momente prezentate de concurenţi în semifinale, pe primele locuri clasându-se: Narcis Iustin Ianău cu 207.512 afişări, Adrian Ţuţu (164.048 de afişări) şi Rareş Deac - omul care dansează cu stomacul (110.853 de afişări).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici