Soţia lui Bruce Willis îi atacă pe paparazzi: ce solicitare le-a transmis

Actorul suferă de demenţă şi are dificultăţi în a recunoaşte oamenii.

683 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bruce Willis îi atacă pe paparazzi: ce solicitare le-a transmis

Soţia lui Bruce Willis îi atacă pe paparazzi: ce solicitare le-a transmis

Bruce Willis este bolnav, starea lui fiind cunoscută de toţi, de ceva timp. Actorul suferă de demenţă, face eforturi să vorbească şi să-i recunoască pe cei dragi.

A fi în mulţime, a întâlni mulţi oameni, devine pentru star din ce în ce mai greu, în fiecare zi. Pentru aceasta, soţia sa, Emma Heming Willis, a lansat un apel pe Instagram către paparazzi, reproşându-le atitudinea agresivă afişată în căutarea unei fotografii cu soţul ei.

Nu ţipaţi, păstraţi distanţa!

Emma Heming Willis, pe Instagram: „Facem apel la fotografi, cameramani care încearcă mereu să obţină imagini exclusive ale soţului meu, vă rog să vă păstraţi distanţa”.

Mesajul femeii vine după nişte situaţii în care actorul a ieşit cu alte persoane care încercau să-l ajute şi să-l protejeze, dar a ajuns imortalizat de fotografi. De altfel, recent a apărut prima poză cu Willis după ce s-a anunţat că suferă de demenţă.

Soţia lui Bruce Willis i-a mustrat apoi pe toţi cei care încearcă să atragă atenţia soţului ei strigându-l: „Te rog, nu ţipa, nu-l întreba cum este sau altceva, nu face prea mult zgomot. Permiteţi ca oricine îl însoţeşte undeva să poată face acest lucru în siguranţă extremă”.

O simplă cerere din partea familiei lui Bruce Willis, pentru a-i permite să trăiască cât mai liniştit în această fază delicată a bolii.

Îşi recunoaşte mama?

În urmă cu aproximativ un an, familia Bruce Willis, atât actuala lui soţie, fosta soţie Demi Moore, cât şi cele cinci fiice ale sale au dezvăluit public că actorul suferea de afazie, o boală neurologică care afectează capacitatea de a comunica şi de a recunoaşte oamenii.

O afecţiune care a degenerat recent în demenţă. În ultimele săptămâni, mama lui Willis a spus că nu este sigură că fiul ei o recunoaşte.

Bruce Willis suferă de demenţă frontotemporală. Este o boală neurodegenerativă caracterizată prin pierderea progresivă şi deteriorarea progresivă a neuronilor, în anumite zone ale Sistemului Nervos Central.

Soţia sa, prezentă des pe reţelele de socializare, a cerut sfaturi de la alte persoane care se află în aceeaşi situaţie, pentru a înţelege cum să procedeze.

Bruce Willis va împlini 68 de ani, pe 19 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici