Soţia lui Nicu Constantin: La 70 de ani avem praguri, Dumnezeu va decide

Actorul Nicu Constantin este bine, mănâncă singur, respiră bine şi ar vrea să meargă acasă, a povestit soţia maestrului, Măndiţa Constantin, invitată la emisunea Happy Hour de la Pro TV, realizată de Cătălin Măruţă.

1257 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Nicu Constantin: La 70 de ani avem praguri, Dumnezeu va decide

Soţia lui Nicu Constantin: La 70 de ani avem praguri, Dumnezeu va decide (Imagine: Mediafax Foto)

"Soţul meu este un fidel al Spitalului Militar din Capitală. Am insistat să meargă la spital pentru că respira mai greu. El nu are temperatură, indiferent de boală. La spital am descoperit că are bronhopenumonie. Este pe tratament cu antibiotice de toate felurile. M-am speriat pentru că respira greu", a povestit soţia actorului Nicu Constantin, care petrece tot timpul în spital alături de maestru.

Ea a povestit că actorul a mai fost internat în Spitalul Militar anul trecut. "În iarnă am căzut eu şi el venea continuu la spital. Acum, întrebat de medici ce a păţit, el a spus că «nevasta mea a căzut şi de acolo mi se trage»", a adăugat Măndiţa Constantin, precizând că sunt împreună de 25 de ani, ea fiind cea de-a doua soţie.

Mai mult, soţia maestrului a spus că Nicu Constantin ar vrea să urce pe scenă mai puţin, să-i lase mai mult pe tineri.

"Este bine, va fi bine. La 70 de ani avem praguri. Dumnezeu va decide. Pe scenă va urca mai puţin. Ar vrea să se odihnească, să vină generaţia din spate, Marius Rizea şi Buză. Am vrea să îi liniştim pe prieteni. Este bine şi mulţumim tuturor angajaţilor spitalului, care sunt extraordinari", a mai spus soţia maestrului, care după ce a participat la emisiune a plecat grăbită spre spital, unde şi-a lăsat soţul cu o nepoată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici