Spectacolul de la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, reprogramat din cauza războiului din Israel

Spectacolul de marţi de la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti a fost reprogramat din cauza războiului din Israel.

237 afișări
Imaginea articolului Spectacolul de la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, reprogramat din cauza războiului din Israel

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de către reprezentanţii Teatrului Evreiesc de Stat.

„Organizatorii spectacolului Omagiu lui Alexandru Mandy, care trebuia să aiba loc pe 10 octombrie, la sediul TES, au luat decizia de a suspenda şi reprograma reprezentaţia pentru o dată ulterioară, din cauza evenimentelor tragice care au avut loc în Israel, în ultimele zile”, scrie în mesajul reprezentanţilor instituţiei.

Un mesaj a trimis şi actriţa Maia Morgenstern care a relatat că a fost impresionată de o discuţie pe care a avut-o cu una dintre persoanele apropiate ei din Israel.

„Cu toată inima, din tot sufletul alături de Israel! Pentru pace! Pentru viaţă! Alături de Israel! ...acum vă rog şi eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni! Voi, cei care iubiţi Israelul, pentru care Israel înseamnă destinaţie de vacanţă sau loc al spiritualităţii...sau prilej de împlinire profesională sau... Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susţinere”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici