Start la spectacole de teatru şi balet pentru copii şi adulţi. O nouă premieră pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii

  • Luna iulie vine cu spectacole de teatru atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
  • În weekendul 17 - 18 iulie, pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii va avea loc spectacolul „Figaro Style”.
  • Durata piesei este de 60 de minute.
151 afișări
Imaginea articolului Start la spectacole de teatru şi balet pentru copii şi adulţi. O nouă premieră pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii

Start la spectacole de teatru şi balet pentru copii şi adulti. O nouă premieră pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii

Luna iulie aduce un spectacol inedit atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, cu cea mai recentă premieră a Teatrului Muzical Ambasadorii.

Spectacolul „Figaro Style” în regia lui Dan Tudor, adaptare pentru copii după opera „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, va avea loc în zilele de sâmbătă, 17 iulie, de la ora 18:00, şi duminică, 18 iulie, de la ora 11:00.

În această variantă scenică, Dan Tudor, regizor de succes al genului comic, îmbină o capodoperă muzicală cu una teatrală într-o viziune moderă, ştergând limitele dintre cele două genuri printr-o neaşteptată reinterpretare, plină de umor.

Abordarea sa ingenioasă dă poveştii clasice o viaţă nouă, rezultatul fiind o creaţie de o fantezie debordantă.

Povestea muzicală „FIGARO STYLE” va fi însufleţită de: Silviu Alexandru Mihăilă (Figaro, bărbier în Sevilla)Andreea Bucur-Blidariu (Rosina)Ciprian Mardare (Contele Almaviva), Iustinian Zetea (Don Bartolo, tutorele Rosinei), Sergiu Neamţu (Don Basilio, maestru de muzică),Camelia Cuzub (Berta, camerista), Bogdan Şerban (Fiorello, servitorul lui Almaviva) şi de soldaţii, servitori Doru Farmazon, Daniel Goliţă, Octavian Iuga şi Alexandru Mălăeru.

Durata spectacolului este de 60 de minute.

Pe fondul măsurilor de relaxare anunţate de autorităţile locale, Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor va funcţiona cu respectarea tuturor normelor de siguranţă pentru public.

Pentru vizionarea spectacolului nu este nevoie de dovada scrisă a vaccinării sau a unui test negativ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici